Alice är tillbaka i bloggvärlden!

Hoppas att ni inte har gett upp om oss! Men nu ska vi försöka vara tillbaka..det har ju varit sommar och vem känner sig inspirerad att sitta framför datorn då?! (Info till er som inte håller på med detta- det tar faktiskt ett bra tag för att lägga ut lite bilder och text.) Men det är det värt, vi vill ju visa våran älskade sessa som verkligen växt till sig under sommaren. Välling och gröt har gjort susen. Efter en härlig sommar finns det ju självklart massor med kort att välja på.. vi börjar med lite ätamat foton. Alice älskar sin hokus pokus stol och att äta själv, det ser ni på dessa kort!

Kladdig!!

                      

Alice och mamma

Kvällen innan familjen skulle åka på första semesterveckan ville Alice inte riktigt somna..pappa Oskar tog till slut fram gitarren och spelade en stund för henne..ni ser ju hur det fungerade..älskade lilla barn, du är så underbar!! 

Somnar till gitarrspel

Gitarrsömn

 

Kommentarer
Dèsirée & Elise

Lilla kompis! Så söt du é! Jag ser på dig att du verkligen tycker det är gott med gröt, det är bra. Fortsätt att ät du. Vi har försökt att anmäla oss till babysången, men får aldrig ngt svar. Däremot ska pappa och jag börja "simma" om 2½ vecka. Vill du följa med? Elise (& hennes mamma)
Ps. Jätte roligt att din mamma lag tupp nya bilder på dig. Mamma och jag har kollat varje dag =) Ds.

2007-08-23 @ 09:48:36
URL: http://eliselyckelind.blogg.se
David

Kul att ni är tillbaka!
Snart är vi oxå tillbaka på banan!

2007-08-31 @ 12:27:07
URL: http://syrenquist.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0