Hemma igen..

nu har vi varit hemma länge.. men tiden och inspirationen har inte riktigt funnits för att blogga. Vi hade det i alla fall helt underbart och det var så roligt att hälsa på älskade johanna! Men självklart så saknade vi våran sessa nått otroligt, men det gick jätte bra här hemma ju. Familjen Eliasson var en klippa!! Såhär skriver Malin nu efteråt: 


 

"Allt gick super bra! Kan inte göra annat med en sån super unge som Alice. Glad och go hela tiden. Sov som hon skulle och åt som hon skulle, en liten detalj bara... lillan har ätit för starka grejer den senaste tiden så blöjorna var därefter ;) Men det fixade moster och Alice galant. Nu e saknaden stor och vi ser fram emot nästa tillfälle att få ha sessan för oss själva ( det e smidigast när mamman e på lite lätt avstånd). Vi ska bara vila upp oss först.
Puss på dig Alice/ Moster Malin"

Här kommer lite kort från London..tyvärr inga på Alice eftersom hon inte va med..

Picadilly circus

   
Christine & Johanna
   
Föräldrarna

Alice
Kunde inte låta bli att ta med ett kort på sessan ändå..

LONDON!!

Imorgon lämnar vi Alice hos sin moster i tre dagar och så ska mamman och pappan åka till London och svira med Johanna och Josef. Spännande..och super nervöst! Men vi håller tummarna och skickar en extra bön uppåt att det ska gå bra. Nu bryter vi kanske mammigheten hos Alice, kan ju hoppas i alla fall. Hoppas att Alice är en SUPERGIRL dessa dagarna hos Eliassons!!!

Supergirl!

SuperAlice

SUPER!
Inga jätte bra foton men en cool girl!

Stora ögon?!...

Man kan ju undra om denna tjejen har stora ögon?! Vackra är dom i alla fall och ögonfransarna är inte att leka med! 

Stora ögon?!

Inte alla som...

får såhär söta mössor på posten...och det är inte första plagget som dimper ner heller..Alice har fått matchande knästrumpor oxå! Det är Alice älskade gamlefarmor Margareta som förser oss med så fina stickade saker. Mamman blir såå lycklig av stickade plagg (speciellt denna årstiden). Tack än en gång farmor margareta!!

Ny mössa!
(Äter banan samtidigt)
Super skön mössa!

G-farmor mössa


Farmor Margareta Ahlgren!

Street marknad i Stockholm..

För någon helg sedan var vi i vår underbara huvudstad på street marknad med Alice mostrar och kusiner. Det var riktigt kallt men super mysigt. Marknaden var inriktad på barn denna gång så det var extra roligt. Alla barn var såå duktiga och vi hade det riktigt mysigt hela dagen. Vi avslutade dagen med att äta på vårat favoritställe "Thank God it´s friday", svårt att inte vara nöjd och glader efter man ätit där, Carl-Philip var nog gladast av oss alla- det var hans enda önskan! Man borde verkligen göra sådana här utflykter lite oftare, det förgyller tillvaron! Här kommer lite kort från dagen..

Stockholm Street marknad

Vi inne på street

        

Hösttjej nr.1!
Snygga tänder va?! Ni skulle se dom 2 där uppe nu..inte å leka med..

     

     

Familjemiddag på TGF

Tänk så underbart det är att ha en stor familj så nära sig!! Alice har ju ingen brist på uppmärksamhet i alla fall!


Nattning...

Såhär kan det se ut när Alice ska sova på kvällen. Ikväll var det inte riktigt så...vi har varit i kyrkan ikväll så Alice la sig inte förrän elva, men hon var lika glad ändå! Hon är så otroligt gossig på kvällen när hon ska sova, hon somnar så gott i mammans eller pappans famn efter en flaska välling och sen är det bara att lägga ner henne i sängen i hennes rum. Hon brukar somna vid sju och vakna vid sju-halv åtta. Det är lyx!! Tänk när man gick här fram och tillbaka med henne i famnen och man var tvungen att hålla henne på ett speciellt sätt. Gunga i viss takt och buppa rumpan..snuttefilten skulle oxå ligga över hela ansiktet. Det var tider det...Vi älskar dig såå mycket Alice, du är en stjärna!

Busunge

Nattning pågår

Godnatt saga

Här är lite gamla bilder på Alice när hon är livsfarlig i sin lílla utdragssäng. Men roligt hade hon när hon stod där och gungade!! Snart kommer det bilder på Alice nya säng och hennes fina rum.

Alice i sängen