Nattning...

Såhär kan det se ut när Alice ska sova på kvällen. Ikväll var det inte riktigt så...vi har varit i kyrkan ikväll så Alice la sig inte förrän elva, men hon var lika glad ändå! Hon är så otroligt gossig på kvällen när hon ska sova, hon somnar så gott i mammans eller pappans famn efter en flaska välling och sen är det bara att lägga ner henne i sängen i hennes rum. Hon brukar somna vid sju och vakna vid sju-halv åtta. Det är lyx!! Tänk när man gick här fram och tillbaka med henne i famnen och man var tvungen att hålla henne på ett speciellt sätt. Gunga i viss takt och buppa rumpan..snuttefilten skulle oxå ligga över hela ansiktet. Det var tider det...Vi älskar dig såå mycket Alice, du är en stjärna!

Busunge

Nattning pågår

Godnatt saga

Här är lite gamla bilder på Alice när hon är livsfarlig i sin lílla utdragssäng. Men roligt hade hon när hon stod där och gungade!! Snart kommer det bilder på Alice nya säng och hennes fina rum.

Alice i sängen

  

Kommentarer
D & E

Leksaker och prylar lider hon iallafall ingen brist av den lilla gos-ungen. N och jag satt och tittade igenom alla gamla bloggbilder ni lagt ut på henne och vi kan ju bara konstatera att: OJ, vad hon har vuxit sen hon föddes! Hon blir sötare och sötare!

2007-11-02 @ 08:33:42
URL: http://eliselyckelind.blogg.se
Malin Å Vega

Oj vad det går undan här,,eget rum,,vad spännande det!!
Ja den 12 de kan vi ses kl 11,,jag har lite samtal med dagisfröken kl 9.15 så det blir perfekt,,jag måste också dra mig runt kl 13.30 så vi hinner ses en liten stund ialla fall,,,
Vad söt tröja Alice har med rött blomster:)
KRAM Malin & Vega

2007-11-02 @ 10:22:02
URL: http://rackarungar.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0