VÅR, VÅR, VÅR!!!

Tänk vilket fantastikst vårväder vi har haft nu några dagar! Igår och idag har det ju varit underbart med minst 15 grader varmt och strålande sol. Detta har vi ju självklart utnyttjat och varit ute massa timmar varje dag. Idag har vi varit på musiklek och lunchat med Desireé & Elise (äntligen) och så har vi traskat bort till Linden´s för att beskåda nya flickebarnet Norah. Mamman och Alice kom gåendes hem klockan halv sju i strålande sol,  pappan kom och mötte oss på vägen oxå, det är lycka det!
Igår var vi på promenad med mormor och så åt vi lunch på hennes trappa, extra gott att äta ute tyckte Alice. Vi gick ett varv i trädgården och tittade på vårtecken, kameran fick absolut hämtas ut! Va tycks om alla blommor i vår trädgård?!
Ett bi i farten...
Ser ni getingen?
           
            
       
Huset på långt håll
       
Vackert!


Kommentarer
D & E

Åh lilla gumman, vad härligt att din morfar & mormor har ett sånt fint hus som du och dina föräldrar också får bo i. Ännu härligare blir det till sommaren när du kan bada i poolen och springa omkring på gräsmattan.
TACK för teletubbies, dom leks det flitigt med och tack för en trevlig lunch! Vi behövde "catch up".Det är alltid lika roligt att träffa er. Är nyfikna på att höra hur det gick på 1 års kontrollen.

2008-04-03 @ 15:56:17

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0