Ännu en rolig helg är slut...

Ja vilken fullmatad helg vi har haft, ändå har vi inte hunnit med allt som vi var bjudna på...(Foglander, vi hoppas på en till thaikväll så vi oxå kan komma...) I fredags så var jag och Alice och mormor ute och shoppade halva dagen och vi avslutade dagen på Storvreta möbler...där skulle vi kolla på ett nytt skrivbord till kontoret men vi hittade något helt annat istället! Ett nytt matbord och stolar som vi letat länge efter men mamman hade liksom gett upp..det är samma serie som vi har våra bokhyllor och soffbord i!! Leverantören har sagt till oss att dom är helt slut och att dom slutat tillverka dom så tyvärr..men nu hade Storvreta möbler fått tag i den igen så lyckan är total!! Känns så roligt att ha allt i samma serie eftersom vi har kök och vardagsrum tillsammans. Det är ett rejält fyrkantigt bord med 8 stolar! Ett fyrkantigt bord har alltid varit våran dröm men det finns tyvär inte så många som gör det, men nu har vi vårat bord som vi kommer ha i många år, bifogar lite suddiga bilder på det. Så i lördags var vi och hämtade bordet och så hämtade vi ett gamalt skrivbord som min familj har haft i många år som vi tänkte renovera lite, det blir nog riktigt fint på kontoret.
NYA MATGRUPPEN!!
Sen på kvällen var vi på Ribbingebäck på 60-års kalas, det var pappans arbetskollega som hade kalas, Alice var otroligt duktig och charmade såklart alla vuxna, kröp runt på golvet under borden och drog dem i benen! Men..Alice var inte så ensam där utan det var en till fantastiskt gullig liten Alice till! Hon är född samma år som Alice men är bara 4 månader. Gulligt att de enda barnen som var där heter Alice båda två.
Alice & Alice!
       
Otroligt vackert efterrätts bord, Alice fika tallrik, Sötnosen!

Idag har vi varit i kyrkan och efteråt plockade vi upp alla möbler och så kom familjen Eliasson och mormor& morfar hit och gjorde mat..lyxigt att få vara hemma men någon annan gör maten. Så nu har vi invigt nya matgruppen och alla fick plats runt bordet och ingen behövde sitta vid soffan, mycket trevligt kom vi alla fram till. Det blev hemmagjorda hamburgare och kladdkaka till efterrätt.
Alice i vagnen efter kyrkan
       
Familjen äter tillsammans vid nya bordet!
Alice äter upp en hel hamburgare!!
Kan ni fatta att lilla Alice åt upp en HEL hamburgare själv med alla tillbehör!!
       
Flickorna hos mormor, Alice leker med kusinerna, hon har verkligen blivit en tuffing med dom!
Lycklig Alice & Angelina
Men nu så ska mamman packa sina grejor för morgondagens operation i Enköping och plocka ihop allt som Alice behöver för de kommande dagarna. Mormor ska passa Alice största delen av imorgon sen får vi se hur det går för mamman. Men nu är det dusch * 2 gånger och nybäddad säng och nytvättade kläder som gäller för mamman, håll nu tummarna och be en extra bön för mig imorgon måndag så kommer nog allt gå jätte bra för mig imon!!!

Kommentarer
malin

Tack för en trevlig eftermiddag!
Vi tycker att köket är super fint, så roligt för er att ni fick det ni önskat er!
Visst e det gött när man hittar det man sökt!
Lycka till i morgon lilla syster yster, du ska se att det kommer gå såå bra!! Jag ska be för dig och ta hand om lillan en stund, hon kan följa med mig på tisdag oxå!!
Kom ihåg att du e omsluten !
Älskar dig/ Malin

2008-02-10 @ 20:25:01
Mathilda

Va fint bordet är.Vi längtar efter
att få komma och hälsa på er snart och se hur fint ni har fått det!Lycka till imorgon Christine! Vi tänker på dig och ber för dig,det kommer att gå super bra.
Ha det gott!
Kramar från fam Holmgren

2008-02-10 @ 20:36:53
Evelina

Åh så fint!!!! Nu e JAG avis på er, så då är vi väl kvitt kanske ;-) Ni ser ut att ha det så mysigt ihop allihop... och genast kändes det lite allena här långt bort, men men... vad är en bal på Locksta?! :-)
Det kommer att gå så bra imorgon!!! Vi ska be för dig och hålla dig uppe. "Min frid ger jag er..." (Alltså inte min, men du fattar vems...) Ska be att du känner frid! Kram kram kram, E

2008-02-10 @ 20:55:06
URL: http://evelinaahlgren.blogspot.com
elin

åh vad kul för er att ni hittade bordet!! Det kommer gå bra för dig imorrn Christine, Du finns med i min bön!
Kram...

2008-02-10 @ 21:13:41
MalinÅVega

Vilka fina köks möbler,,de passa ju perfekt för er mkt snyggt med helt fyrkantigt:)
Vega hälsar att hon har lika fin klänning som Alice den hon har på 60års kalaset,,,så nu kan de vara lika,,,hiihihi
Jätte Lycka till i morgon,,,jag tänker på dig,,,KRAM

2008-02-10 @ 22:09:53
URL: http://minipeople.blogg.se/
Frida & Molly

Vilket jättefint bord. Schysst med ett fyrkantigt.
Lycka till imorgon! Hoppas vi ses snart :-)

2008-02-10 @ 23:27:01
URL: http://frippan.blogg.se
emy o max

Men så roligt att ni hittade det fina bordet, passa perfekt o vi som precis pratat om det :)
Kom på efter att jag messat dig att du skulle opereras idag, allt kommer gå bra, värst att inte få äta hihi...ses snart....ber för dig!!!love u
kram emy

2008-02-11 @ 12:10:59
Lina

Vad fint ni har det hemma!! Bor ni i villa? Lycka till med operationen, det kommer gå fint!! // Lina

2008-02-11 @ 13:28:48
URL: http://linaseto.blogg.se
Hanna

Älskade vännen...du klarar det här bra. Jag förstår dig precis med all nervositet och pirr, men du fixar det galant. Vi ber och hoppas att allt kommer att gå bra. Se till att vila dig ordentligt sen! Jätteroligt att ni hittade det fina bordet ju. / Kram kram Hanna

2008-02-11 @ 18:05:29

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0