Fler kalaskort!

Vi lägger ut ännu fler kalaskort från Alice 1-års dag...det var 463 kort i kameran när Alice stora dag var slut så det är inte så lätt att välja, så det blir en hel del här. Efter att barnkalaset var slut så väntade mormor, morfar, farmor, farfar, mostrar och kusiner på att få komma på kalas. Vi bjöd på Alice favorit rätt- hamburgare med bröd och massa tillbehör och sen var det ju självklart tårta och fika. Det var såå mysigt att alla kunde komma och Alice fick massa massa paket från alla, Angelina hade nog roligast som fick öppna alla paket :) Man blir så otroligt tacksam till alla och man inser vad som betyder mest för en = FAMILJEN! Tack alla för att ni kom och gjorde Alice första födelsedag oförglömlig!
Alice högt upp i taket!
           
Alla vuxna på kalas och äter hamburgare!
           
Mys & bus hos pappan måste man hinna med, A får hemmagjort paket av Calle!
Fikadags
Alla sjunger för Alice, hon ser rätt nöjd ut!
           
Blåser ut ljusen & fikar!
Blåser ut ljusen!
           
Leker med Angelina & favorit giraffen
       
Får Eccoskor av farmor
           
A fick två par skor, ett par ecco av farmor & ett par indien skor av moster, båda helt ljuvliga!
En hel del paket...
       
Får stor paket av pappa & farfar, alla hjälps åt att bygga ihop den, mys med moster
Pappan dansar med flickorna!                                 
De 2 stora paketen, prinsess slott & brandbil i plåt!
Provkör nya brandbilen!
Alice har brandmän i släkten; sin pappa Oskar, farfar Janne, gammelmorfar Gösta, gammelmorfar Olle & gammel gammel farfar Rune, de ni!!

Kommentarer
Evelina

Åh det var den coolaste bil jag sett. Lyllos dig Alice! Tror du dina pojkkusiner kommer att vara avis på dig eller? Och jag är avis på alla som kunde va med på din dag. Saknar Er SÅ när jag ser alla härliga bilder.
Puss å kram E

2008-02-26 @ 15:57:07
URL: http://evelinaahlgren.blogspot.com
D

Det var då inte dåligt med paket! Vilken födelsedag du hade lilla gumman. Du är så älskad av alla, det ska du veta! Vi ses imorgon! Kram från Elise & hennes mamma

2008-02-26 @ 16:17:27
Anonym

Oj vad ni har fått firat och myst,,,men det går ju inte att ta miste på vem som är alice pappa,,,hahhahha det e så otroligt lika,,,,och vad med presenter så kul med så mycket fina nya saker,,,dö coola indeien skor,,,så söta,,,,och inte tal om den fina brandbilen,,,wow jätte häftig,,,nu e det bara tuta å kör,,,,vore ngt för mej att öva me,,,hihihi
Och vilken strålande mamma Alice har du ser verkligen ut som en moviestar,,,man kan ju inte ens ana att du skulle vara ny opererad,,,,dö snygg på alla korten där!!!
KRAM MALIN Å VEGA

2008-02-26 @ 21:46:29
URL: http://rackarungar.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0