Helgen som varit...

Ja i helgen så var ju farmor & farfar här och Alice tyckte det var såå roligt, hon var inte ett dugg blyg och att sitta på farfars arm är så mysigt så! Hon var ett riktigt charmtroll på frukostarna och visade hur mycket hon älskar att äta frukost; gröt, smörgås, mjölk, kiwi och apelsin. Mycket mat ska det vara och man ska sitta länge och mysa med tända ljus och nyhetsmorgon!
Gott med frukost
           
Busunge!
På lördag kväll åkte vi och åt på texas Longhorn med mormor, morfar, farmor, farfar & moster, det var som alltid fantastiskt gott! Alice fick en egen middag men hon åt mest på sin bok. Hon var så duktig, hon älskar att titta på folk och charma dom och såklart äta god mat. Det är så mysigt och skönt att gå ut och äta och bara slappna av i gott sällskap!
Biter i pappans finger!
           
Gos/bus med pappan
           
Farfars tjej!

Kommentarer
D

Åh, så mysigt det ser ut på bilderna. Och va gott med middag på Texas Longhorn. N och jag var där i fredags när vi var på "date" o Elise var hemma med farmor och farfar. Riktigt gott med kött!

2008-02-29 @ 00:27:11
emy o max

hej gumman, nu har vi internet, jippi! vad kul ni verkar haft! jättefina bilder! snart ses vi, längtar, ring när du får tid!
kram emy

2008-03-01 @ 15:42:22
G Moster

Hej på Er!! Underbart att ta del av alla härliga bilder, självklart att man såg dom små tofsarna,såå gulligt! Kramar till Er Alla !
G M Linda

2008-03-03 @ 10:20:34

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0