Kan man älska nån på avstånd.....

Jaha.....då har pappan, mamman och prinsessan ännu ett distansförhållande. För bara en vecka sen kom pappan hem från Israel. Mamman och Alice från Skåne. Då fick vi alla känna på att älska varandra på avstånd något som funkar men det känns. Nu var det dax igen, mamman och Alice är kvar hos kära nere i väst medans jag fick bege mig hemåt på snöiga, hala vägar där bilister mer eller mindre borde gå i stället för att köra bil. När man sedan kör om en stackare i 40 km och han sitter i linne börjar man fundera på hur många indianer som sitter i kanoten.

Det känns tomt, åtminstone för mig. Ett tomt hus där endast Martin Timells skrytsamma stämma från tv hörs. Jobbet har ju fått lägga sin del i det hela och tagit hand om mig sen tidig morgon till sen kväll.

Men snart kommer det att förändras, snart kommer lasten med juvelerna från väst hem. Det glimmar och glittrar om dom kan jag lova. Det är dyra juveler som inte är till salu och inte går att ersättas. Dessa två är mina guldklimpar som jag kommer vårda och ta hand om.


I väntan på två skatter..........

Och så har vi Vega!

Sist men absolut inte minst har vi Alice kompis Vega som oxå fyllt 1 år! Vi missade ju tyvärr Vegas kalas men vi har en paket som inte blivit lämnat än som väntar på henne. Vega och Alice har ju oxå hängt ihop sen tidiga månader på grund av att Vegas mamma Malin är mammans frisör...! Det skiljer bara två veckor på flickorna och Alice föddes på Vegas beräknade datum. Vega är en störtskön tjej med super skön stil, precis som sin mamma! Hon vet vad hon vill och kan det mesta! Nu har vi tyvärr inga kalas kort men kolla gärna in hennes egna blogg, rackarungar. Lägger med en del gamla foton på Vega oxå. Älskade Vega, vi gillar dig så mycket och vi hoppas att vi ses lika mycket fast du flyttar till Knivsta lilla vännen!
Godaste Vega
   
Roligt hos Vega
       

Molly har fyllt 1...

Ännu två av Alice kompisar har fyllt ett år. Först ut var ju Elise och sen Alice och nu har både Molly & Vega fyllt år. Vi kunde tyvärr bara gå på Molly´s kalas men det var då inte fy skam! För vilket fint kalas hennes sköna mamma Frida hade ställt till med och massa barn var det dessutom! Molly var en enastående värdinna och skötte sig väldigt bra trots att hon inte hade sovit på hela dagen. Massa gott fika och roliga leksaker bjöds det på. Skickar med en del gamla bilder på Molly oxå, prinsessorna har ju hängt ihop sen de var några veckor gamla bara! Molly vi tycker såå mycket om dig och du är alltid så redig på allting och lär dig så tidigt. Du kommer alltid vara tjejen med de vackra smyckena som de andra tjejerna kommer tråna efter!!
Elise, Molly & Vega
           
           
snygga presenter
       
Och här kommer foton från när Molly är lite mindre...
Molly hemma hos Elise
Alice & Molly hemma hos Elise och leker i december 2007
        
Lek med Elise leksaker
Alice, Molly & Vega på lunch på Åhléns
       
Alice & Molly hemma hos Vega på lunch..det började snöa när vi skulle gå hem.
Mystjejer
       


Blandad kompott...

Hoppas att ni alla njuter av eran påskledighet och att ni njuter av gott sällskap, mat, vila, kreativitet och roliga upptåg! Om inte så skulle ni vara med oss här i Horred, vi är 14 stycken så man är aldrig uttråkad i alla fall. Lägger ut lite blandade bilder som tagits den senaste tiden...inga speciella foton men vår kärlek är ju med på bilderna, det borde ju räcka!
Utemys ensam med pappan
       
Mysigt att vara ute själv med pappa, mammans plånbok har blivit en höjdare!
Rackarunge!
Här är vi mitt uppe i inredningsuppdraget en sen kväll klockan elva. Alice är riktigt smutsig och busig!
SMUTSIG!!
   
Efter att inredningsuppdraget för en reklamfilm var färdigt så åkte vi med familjen Eliasson till Friday´s  & firade rejält. Fast vi alla var super trötta!

Charmtroll
           
Massa löjliga bilder som vi flickor tog i väntan på mamma Malin i bilen...
Angi & Christine i bilen
       
Godaste angelina


Glad påsk till er alla!

Inte riktigt likt oss att inte blogga på så länge, men det har varit minst sagt fullt upp. Fick nästan kolla tillbaka i almenackan för att kolla vad vi egentligen gjort...men jag tror att det hela började med att mamman hade sitt första inredningsuppdrag, och det tog absolut all tid i världen. Alice var duktig och hängde på en hel vecka dag och natt fast det inte var så roligt för henne. Sen när det var över så var det dags att skicka iväg pappan till Israel och vi andra skulle ju flyga ner till familjen Syrenquist. Och när vi kom hem därifrån så blev mamman jätte sjuk så då blev det verkligen inga inlägg när hon var själv med älskade Alice. Tack mormor för all hjälp!!! Är det nog med ursäkter tro...och nu är vi och firar påsk med våra älskade familjer så nu ska jag få tid för att blogga!!! Vi börjar med bilder från Höganäsbesöket:
Goa kompisar på lunch
           
       
Alice första skråma!
           
           
Bruden på Arlanda
       

Undrar ni vart vi tagit vägen?...

Nu har det verkligen gått ett tag sedan vi visade sessans vackra ansikte! Men vi lever och mår bra, det har bara varit massa i mammans och pappans liv. Men roligt har vi nästan jämt!!
Sen i tisdags är Alice och mamman i Höganäs och hälsar på familjen Syrenquist. Vi har det kanon trevligt och mysigt, vi blir riktigt ompysslade såklart! Massa foton kommer...
Pappan är i Israel och jobbar och njuter antar vi, vi längtar massa massa efter honom!!! 
På lördag kommer foton från senaste tidens händelser! 
Love Christine & Alice

Bakning!

Nu har en ny vecka börjat med massor av nya utmaningar och möjligheter!
I helgen har vi haft fullt upp och fått gjort en massa dessutom. Eliasson kusinerna har sovit över, super mys! Alice tycker att det är så roligt när dom är här. Det är lite skillnad att ha 4 barn istället för 1, det är en hel del viljor på en och samma gång...Jag hittade en massa kort i moster Malins kamera som var så härliga så jag måste lägga ut dom. Det är när vi höll på och bakade för Alice kalas hemma hos Malin. Vi gjorde chokladtårta och chokladbollar till alla barns förstjusning, speciellt Alice, hon blev alldeles hög av allt gott fika! Hon hade god hjälp av Carl-Philip och Felix Hörnquist, två snygga killar. 
Alice är med och bakar!
           
Alice, Felix & Carl-Philip slickar slevar!
Oj, vilken sockerkick!
Klättrar i trappan själv...
STORT NÖJE ATT KLÄTTRA SJÄLV I MALINS TRAPPA!!