Livet är underbart!

Nu har vi varit på stranden i två dagar och vädret är väldigt behagligt! Det blåser väldigt väldigt mycket men det är rätt skönt när man väl är på stranden. Vi orkar dock bara tre timmar i taget, Alice tröttnar rätt fort! Annars äter vi mest hela tiden känns det som eller vilar när Alice sover. Alice har då aldrig fått sova på så konstiga tider som nu, men det blir lite konstigt när man kommer hem vid elva halv tolv på kvällen....men älsklingen fixar det väldigt bra! Tur att vi har Alex här som underhåller henne!

Puss, puss från Alice (hon är väldigt bra på det nu för tiden) 

Malaga...

Ville bara berätta att vi är framme och allt är så bra som det kan bli...flygresan gick som en dans, alice var heeelllt fantastisk, vi är så imponerade, sen att vi fick ett extra säte gjorde ju allt mycket lättare, tack gud! idag är det lite disigt så vi har varit på marknad istället och köpt foppa tofflor till alice såå gulligt på henne. men imon hoppas vi på fint väder så vi kan gå till stranden istället!

Ha det så gott allihop!
/Familjen eriksson

Spanien nästa!!

Imorgon bitti flyger vi till familjen Klingberg i Malaga, Spanien! Har längtat såå länge efter detta och nu är vi äntligen påväg...allt är packat och står i hallen och det känns riktigt bra, man har väl alltid en känsla att man glömt något men inte mer än vanligt.
Idag har vi även varit på avslutning på musikleken, vi tog en del kort men jag hann tyvärr inte fixa i ordning dom, ni får se när vi kommer hem. Det blev även en lunch med Désiree´ & Elise på IKEA som vanligt..tack vännen för att ni finns så nära oss!
Får se om vi får något tillfälle att blogga ifrån Spanien annars så ses vi om drygt en vecka med massa underbara bilder på vår kärlek!
Istället för musiklekbilder så bliv det lite andra foton på sessan från när farmor & farfar var här och vi fikade i trädgården efter kyrkan...hann dock inte byta kläder på Alice innan hon började leka. Som ni sett på en hel del bilder så har morfars jordhög blivit roligare än sandlådan. Man kan ju klättra på denna högen det kan man ju inte i sandlådan...

Söndagsfin i sandlådan!

Oj, så sandig hon börjar bli... Vilken min! Går inte att hindra henne från morfars jordhög! Nu börjar det roliga!!

Finns det maskar här tro?!...    Här är det kanske en mask?...

Bra med vita strumpbyxor...    Köra skottkärran är nästan lika roligt som att åka!    Högst upp måste man!!    Alice luktar skit dessutom!!

Traskar med morfar... Älskade mormor! Älskade farmor! Sovande farfar & Alice

Älskade söta barn!!

Såå roligt att kladda!

Dags att byta blöja ute...Inte alls så roligt...Tänk att det är så jobbigt att bli torkad...Tänk att man kan bli såhär arg!!

Här är ett bra knep som vi även ska använda oss av på flyget. En mugg full med vindruvor! Detta foto är taget inne i kyrkan, detta pillande sysselsatte Alice i 40 minuter! Helt kanon, går ännu långsammare om man låter druvorna sitta kvar på pinnen.
Oj så bra med lite fika på mötet...


80-tals barn!

Man kan nästan tro att man är tillbaka på 80-talet igen när man ser dessa bilder. Rosa plyschbyxor såklart, stickad kofta som faster Mathilda har gjort, stickad mössa från farmor Margareta eller mössa från Molo. 
På grund av kläderna så är hon faktiskt lite lik sin mamma för en gångs skull!

Mitt älskade 80-tals barn!

Solstrålen!    Sandhögen såklart...    Klättrar i jordhögen, ursch!

Vilka 80-tals kläder!

    Sjunger och stampar med fötterna
Ps. På torsdag åker vi till Spanien, dags att börja packa! Ds.

PICKNICK!

För en vecka sedan när Angelina var här hade vi lite picknick i trädgården. Angelina valde ut att vi skulle sitta på brunnen på framsidan..
Alice har fått ett jätte fint kök med fullt av tillbehör av kusin LillNoah så vi tog med porslin därifrån och så lite fika. Flickorna fick varsin väska att packa med duk, glas, koppar, fat, bestick, saft och bullar. Det var total lycka ifrån båda två! (tror dock inte den lilla damen fattade just vad lyckan var men hon förstod nog förtjusningen...) 
Tyvärr ser Alice ut som en riktig skitunge på landet, vet inte riktigt vad hon fick på sig...men Angelina förhöjer det hela! Mysigt hade vi i alla fall! 

Här packar dom upp sina väskor..
Flickorna packar upp sina picknick väskor!

        Saft i kaffekannan...

Angelina har dukat upp picknicken!

Oj, fick jag en egen bulle?!    Är det ok att jag smakar eller?...

Dricker saft och mumsar bulle    Lite kaffe är gott oxå..

Angelina ballerina!

Vackert barn!    maskorosor förgyllde brunnen!

Ser ut som en riktig bonnunge!

Så mysigt vi har det med picknick på brunnen!    Roligt hade vi i alla fall!!    Somnade gott vid hennes storsta skräck!

Äter bulle med gaffel!

Kusinerna...

Här kommer bilder från igår när kusinerna fikar i det underbara vädret och Alice & Angelina badar i Alice gamla badkar.

Kusinerna fikar tillsammans!

Fikar med favoriterna   

Käkar glass i värmen!

Fikar ute i trädgården med de stora barnen...

Vilka goa sommartjejer!

   

Åh, så härligt att bada ute!

Doktorbesök...

Igår var vi på återbesök på Liljeforstorg för Alice astma, vi fick träffa en "TV-kändis"! Vi har även träffat denna läkare när vi var inne på barnakuten för magsjukan. Han är super trevlig och han höll på att smälla av när han såg att Alice även hade nagellack på de små tånaglarna! Hon charmade han totalt!! Allt var ok, bara att vi fick med oss pollen medicin...och det var nog tur det för idag märkte vi av Alice första reaktion, svullna och röda ögon och en näsa som rinner och ett antal nysningar...Gud hjälp oss!! Stackars lilla älsklingen. Men vilken underbar dag vi har haft, vilken värme. Mamman & mostrarna stog på vaksala torg men pappan var 4-barns pappa idag, kusinerna var här, super duktig! Foton kommer nog imon på detta.

Alice påväg till doktorn...

påväg till doktorn       
Alice fick även följa med mamman till tandläkaren en trappa upp på Liljefors. Tandsköterskorna tyckte att hon var så duktig som var med dom under tiden så hon fick tre stycken fina och ryschiga hårband!
Roligt att åka hiss!
Hissen var ju en stor höjdpunkt! Nu för tiden får man inte bära Alice när man är ute, utan hon ska gå själv, men ibland orkar hon bara inte mer så hon vilar lite...
   

Påväg hem!
Älskade kärleken, igår charmade du verkligen ALLA när vi var iväg! Både tanter & gubbar i alla åldrar var tvugna att stanna och kommentera din söta toffs, kofta, skor, nagellack, ditt fantastiska leende och vackra ögon!!
Hela dig helt enkel!

Familjen Eriksson!

Förra lördagen var vi i Stockholm med farmor & farfar,
det var super mysigt i det fina vädret!
Här kommer massa idolbilder på oss med våran älskade i Kungsträdgården!



Godaste kinderna!       






             



Farmor & Alice tittar på änderna- största nöjet på hela dagen. Alice äter vindruvor när vi gick en sväng på stan och fönstershoppade efter stängning.
Absolut det bästa godiset enligt Alice, oj så nöjd!

Farmor & Alice           

Många utedagar....

blir det ju nu när det är så skönt väder. Och varje gång vi är ute måste jag springa in för att hämta kameran, för Alice är ALLTID så gullig och hon lyckas ju oftast hitta på något lustigt och roligt. Här är vi precis hemkomna från 1 maj tåget och Alice skulle absolut vara kvar ute med morfar så tillslut fick hon leka i sina vanliga kläder...det blev en del gräsfläckar på jeansen, men vad gör det! Det kommer ju säkerligen inte vara de sista i hennes liv...

None
Att det kan vara så roligt att leka med sanden, ibland behövs inte sandleksakerna ens...
None
    None    None
None

None
Självklart ska man vara med morfar om han är ute och pysslar samtidigt. Det spelar ingen roll vad han gör, bara man får vara nära. Helst ska han bära på henne....
None    None    None
None

  

Nya lekplatsen?....

Tänk att det kan vara så otroligt roligt att sitta inne i torktumlaren...våran tumlare står uppe på tvättmaskinen så det blir extra spännande när hon är så högt upp. Helst av allt vill hon att vi ska stänga dörren dessutom, men där går gränsen...
Söt är hon i alla fall när hon leker titt-ut från torktumlaren!  

Var är Alice?                                                            Titt-Ut!
     

None    None    None    None

None

Är allt i skylten till salu?!...

... var det en kund inne på Collection som frågade när vi var där häromdagen, inte så konstigt kanske...
Alice ville ligga där och kolla ut på alla som gick förbi utanför, hon vinkade glatt till dom dessutom.

None

None    None    None

Frukost hos mormor & morfar

Nästan varje tisdag har vi kusin Angelina på besök i några timmar och det är jätte uppskattat av lilla stumpan såklart. Men ibland när Angelina kommer så finns det inte så mycket frukost hemma hos Erikssons så då är det smidigt när vi kan gå över till Ahlgrens och snika lite...och detta tillfälle är ifrån en sådan tisdag. Här hade vi även turen att morfar kom hem på frukost. Jag tror att man genom bilderna kan tyda att flickorna gillar sin morfar. Och det är nog ömsesidigt...hans enda flickbarnbarn.  



 Frukostätande hos mormor

Alice älskar verkligen kiwi och hon äter minst en varje morgon, spelar ingen roll om det är med skal eller utan...
Kiwiätande!

Mormor. Angelina, morfar & Alice

VILKET KRAMKALAS DET BLEV SEN NÄR MORFAR SKULLE ÅKA!
Vilka kramtjejer!
       
Vilket mys med älskade morfar

1 maj tåg!

Ja tänk att vi va ute och demonstrerade på 1 maj!
Men vi gick i det blå/vita tåget för familjen...det ska börjas i tid! Vi var till och med 150 personer mer än det röda tåget, det var inte dåligt! Alice var riktigt nöjd när hon fick sitta på morfars arm genom stan.
Vi är såå glada för att vårdnadsbidraget har gått igenom i Uppsala!!
Det ska börjas i tid...att demonstrera...
           
Mer tid för barnen!
           
Vi tog en härlig lunch på Uniqo i det underbara vädret efteråt!
Vackraste lunchsällskapet!