Spanien nästa!!

Imorgon bitti flyger vi till familjen Klingberg i Malaga, Spanien! Har längtat såå länge efter detta och nu är vi äntligen påväg...allt är packat och står i hallen och det känns riktigt bra, man har väl alltid en känsla att man glömt något men inte mer än vanligt.
Idag har vi även varit på avslutning på musikleken, vi tog en del kort men jag hann tyvärr inte fixa i ordning dom, ni får se när vi kommer hem. Det blev även en lunch med Désiree´ & Elise på IKEA som vanligt..tack vännen för att ni finns så nära oss!
Får se om vi får något tillfälle att blogga ifrån Spanien annars så ses vi om drygt en vecka med massa underbara bilder på vår kärlek!
Istället för musiklekbilder så bliv det lite andra foton på sessan från när farmor & farfar var här och vi fikade i trädgården efter kyrkan...hann dock inte byta kläder på Alice innan hon började leka. Som ni sett på en hel del bilder så har morfars jordhög blivit roligare än sandlådan. Man kan ju klättra på denna högen det kan man ju inte i sandlådan...

Söndagsfin i sandlådan!

Oj, så sandig hon börjar bli... Vilken min! Går inte att hindra henne från morfars jordhög! Nu börjar det roliga!!

Finns det maskar här tro?!...    Här är det kanske en mask?...

Bra med vita strumpbyxor...    Köra skottkärran är nästan lika roligt som att åka!    Högst upp måste man!!    Alice luktar skit dessutom!!

Traskar med morfar... Älskade mormor! Älskade farmor! Sovande farfar & Alice

Älskade söta barn!!

Såå roligt att kladda!

Dags att byta blöja ute...Inte alls så roligt...Tänk att det är så jobbigt att bli torkad...Tänk att man kan bli såhär arg!!

Här är ett bra knep som vi även ska använda oss av på flyget. En mugg full med vindruvor! Detta foto är taget inne i kyrkan, detta pillande sysselsatte Alice i 40 minuter! Helt kanon, går ännu långsammare om man låter druvorna sitta kvar på pinnen.
Oj så bra med lite fika på mötet...


Kommentarer
Ewa

Så härliga bilder!

Önskar er alla 3 en underbar semester! Var rädda om varandra! Lägg varje dag i Guds händer så blir det helt underbart! Blessings från Mamma/mormor Ewa

2008-05-15 @ 02:26:18
Frida L

Vilka fantastiska bilder!!! Hoppas att ni får det riktigt skönt i Spanien!! Kram kram

2008-05-15 @ 13:25:55
URL: http://fridalinden.blogg.se/
Lina

Sötis. Smart trix med vindruvorna! Ha det underbart i spanien :-)

2008-05-16 @ 07:27:43
URL: http://linaseto.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0