Äntligen...

fungerar alla funktioner på min dator så vi kan lägga in foton!
Nu har en ny vecka börjat och det känns verkligen kallare ute..urr och burr...har kommit på att vi behöbver ha en gossig åkpåse till Alice. Vi va på stan igår och det var alldeles för bökigt med filt. Kan inte ens komma på hur vi gjorde förra vintern.

Förra veckan hade vi finbesök av familjen Syrénquist! Det var såå roligt att vi fick äran att ha dom alla 4 boende hos oss. Allt gick jätte bra och Alice höll sig riktigt lugn med Max, trots att dom lekte med hennes saker hela tiden. Under två dagar hann vi även med att träffa Foglander, Kihlberg, Hörnquist, Klingberg, Mia, Eliasson & Severin inte dåligt va?!! Roligt hade vi oxå, vi längtar tills nästa gång!

max matar milton med tårta

Brorsorna kramas!    Man kan ju undra vad hon håller på med ibland...    Gullige Milton



Mamma, pappa, barn!

Annelie & Angelina    Snygg Alex!

Dagens höjdpunkt!

Angelina 5 veckor    Underbara Emy!

Kommentarer
emy

det var såå mysigt hos er, saknar er, men snart såå hihihi...tack för allt ni gjorde, ni måste vart helt slut sen till helgen. love u!

2008-11-05 @ 11:02:07
D & E

Tårtan blev verkligen en succé, som du sa. Jag köpte en "choklad" me dröda bär på, Elise har ett receptvykort i lekstugan med en kaka som ser precis ut som den vi köpte. Det tyckte jag var roligt! Mums, nu får vi inte bara kaffe serverat utan även tårta! /D & E

2008-11-08 @ 11:19:05

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0