God natt!

Hade tänkt att vi kunde lagt upp lite fler bilder idag något som jag vet faster vill se när hon i natt är på jobbet. Men idag ville inte riktigt tekniken va m så det har strulat lite med det. Alice har idag varit hos doktorn och fick väga sig och hade vuxit till sig på några dagar. Nu stannade vågen på 3510 vilket var ett glädjande besked. Nu är det natti och hoppas att vi får en god  natt där vi kan sova lika bra som natten innan.

190747-27


190747-24

Så var denna dagen slut....

Så har denna dagen nått sitt slut. Idag har vi hunnit med en del trots otroligt trötta föräldrar. Farmor & Farfar har varit här för att få snutta lite. Sen var Alice med om sitt första kalas då Morfar fyllde år (38+ som vanligt).

I morgon blir det kalas igen, och då är det snuttelisa Angelina (kusin) som fyller två år.

Lite bilder från dagen och en del ifrån går kväll.


190747-17Hemkomsten

På lördagen var det dax för den lilla att få komma hem. Hemma hade moster Ann-Sofi städat, bakat bullar, bröd och dukat upp ett trevligt fikabord.
Morfar hade fixat ett blomsterarrangemang utöver det vanliga. Lägg märke till mamman med ballonger och navelsträngen till Alice. Den berömda blåbärstårtan från Brantings stod som vanligt vid fest på bordet.


Prinsessan Alice Eriksson

Så kom hon äntligen vår lilla sessa, en snöig vinterkväll i februari kl 18:14
 
Alice Eriksson
Född
2007 02 22
Kl: 18:14
Akademiska sjukhuset i Uppsala.Klicka på bilden så öppnas den i ett större fönster.

190747-7