Det har varit kalas hos familjen Eriksson..

Nu var det ett tag sedan sist igen..tiden går så fort. Idag har vi varit och vägt och mätt sessan igen, och nu hade hon hoppat upp på sin kurva igen. Så gröten och tillägget fungerar! Hela 6600 gram väger hon nu så på 3 veckor har hon gått upp 700 gram, de ni! Alice hade storbesök av hela släkten förra helgen (pga att sin kära mamma fyllde halvjämna..) och hon fixade det ganska bra, de fick hålla henne en lite stund var i alla fall. Det var bara ett
kusinpar som fattades annars var alla här och vi är så otroligt glada för det! Vilket trevligt kalas det blev.

Blomster
 
Marängtårta

     

Två av Alice kusiner från vardera släkt blev riktigt goa kompisar under två dagar, det skiljer bara en vecka i ålder dessutom. Visst är dom för sköna Elia och Noah?!

Alice, Elia & Noah

     

Semesterfiraren Max med föräldrar har oxå varit här och myst lite med oss. Alice & Max gillar varandra, de skrattade och busade så gott ihop. Det bådar ju gott för framtiden! Alltid bra att känna killarna som går i klassen över..

Alice & Max Max & Alice

Här va lite andra goa bilder på prinsessan när hon åker i bilen, sitter i saccosäcken och äter gröt ute i solen.

     

Det blir alltid så mycket att visa på en gång, ska försöka uppdatera lite oftare men det är inte så lätt när man har en såndan underbar tjej att vara med hela tiden. Tänk om alla kan få se henne hela tiden så ni fattar vilken cool lite lady hon är!!