Midsommar

Här kommer lite bilder från Alice första midsommar, som firades hemma hos kusinerna Eliasson. En riktigt lyckad och trevlig dag med sol och trevliga människor. Alice gungade för fösta gången! Det var riktigt kul och mysigt att kunna vara tillsammans med Benjamin, Carl-philip och Angelina. Visst har hon en underbart söt midsommarklädd kusin?!

image141

       

image146

           

På midsommardagen kom Alice faster Elin med familj på besök, super trevligt att få besök av kusinerna Aaron och Noah från Götene. Noah var så gullig som ville leka med henne!
Eftersom det va så mysigt att gunga i Angelinas gunga så åkte vi och köpte en likadan till Alice och en vanlig gunga till mamman.
Så nu sitter vi ute och njuter av naturen och sommaren.

image151

        
 
Nu när Alice är 4 månader så får hon börja med gröt och smakportioner! Vi har börjat med banangröt och det verkar smaka smaskens för det slinker ner så lätt. Vi tänkte ta en sak i taget så vi väntar lite med pureérna..hon får ju även tillägg på kvällarna. Men som ni ser på sista kortet så är hon riktigt nöjd efter en portion gröt! Hon har ett antal leksaker runtomkring sig ;)

image156

           

Ha det så gott allihop och tack för alla inlägg, det är så kul att se att ni läser om lilla sessan!

Pappa kom hem..

för jag längtar efter dig,
kom innan sommarn är slut lilla pappa.
Åskan har gått (det gör den nu faktiskt)
och om kvällen blir det mörkt
stjärnorna syns nu på himlen igen

Nu slutar brevet från din lilla Alice..

Pappa, du skojar alltid så med mig att ja måste skratta högt. Jag blir så glad när du kommer hem från jobbet och kramar mig. Du nattar mig varje kväll så gott, efter att jag ätit mig mätt hos mamma, sen sover jag tryggt bredvid dig hela natten lång. Jag har blivit så stor på den tiden du varit borta i Israel så nu väger jag 5900 gram och är 62,5 cm lång, inte illa det du! Nästan alla jag och mamma möter säger att jag är så lik dig (i alla fall på ögonen), en snygging alltså.
Mamma pussar på mina tjocka kinder hela tiden att det snart blir slitage på dom..
kom och rädda mig Pappa!
Jag älskar dig såå mycke pappa, orkar inte vänta mer på dig nu...KOM HEM!!


image134


image135

              

Blandad kompott!

Här kommer lite fler bilder på vår älskade lilla Alice. Satt och kollade igenom en del av våra miljoner bilder på vår lilla sessa, hittade en del lite äldre kort som ja tyckte va så gulliga som ni inte får missa ni som inte beundrar hennes ansikte så ofta. Annars mår vi bra i värmen, Alice börjar fixa det bättre och bättre men tycker allt att det är varmt och klibbigt.

1979? Här är Alice iförd pappans gamla omlottröja och sparkdräkt, visst är hon lik sin pappa?!!

image115 image116


    

Att prata med farmor på högtalartelefonen va otroligt roligt och facinerande! När pappan kommer hem från jobbet brukar Alice sitta och titta på när han jobbar på datorn, MYSIGT!

        

Sveriges nationaldag firade vi på Skarholmen med familjen Foglander, Syrénkvist, Pernilla och Peter. Alice kompis Max kom på nära håll för första gången han va väldigt intresserad av henns napp men mer än så blev det inte..

        

Alice har upptäckt att det är roligt att läsa bok med mamma, men här sitter hon själv i vagnen- URGULLIGT! Det gäller att smygfota annars vill hon att man ska vara med.

image127

     

I fredags va vi på firmafest (ej så livat som hos Roy och Roger) på pappans jobb, då klädde mamman upp Alice med fin sommarklänning, sandaler och hårband!

     

Ut och njut i värmen nu, man vet aldrig hur länge den varar!
Kram mamman och Alice!

På en bädd av Ralph Lauren..

Man är priviligerad som får vakna tillsammans med denna skönhet! Alice visar sin allra bästa sida på morgonen. Då har hon oftast sovit ifrån klockan nio på kvällen till nio på morgonen, med två korta uppvaknanden för mat. Alice vill alltid vakna långsamt och ligga och sträcka på sig, hon är såå gullig då. Sen vill hon helst ligga själv på rygg och prata lite och gnaga på sina händer, perfekt så mamman kan sova vidare ett tag till. Mamman har sina knep om Alice blir rastlös: 

1. Puttar på änglarna som hänger i kristallkronan så dom gungar lite kraftigare.
2. Drar upp rullgardinen så ljuset kommer in.
3. Spelar upp gamla filmklipp på henne själv som man filmat med mobilen, då skrattar hon som mest!

Efter mamman gjort detta så är hon lagom pigg för att gå upp och starta dagen med ett glatt leende tillsammans med sin prinsessa!

NJUT AV BILDERNA! 


image109


image110