Önskar att vädret var såhär idag..

En del av skörden
Vilken underbar dag jag och Alice hade när vi plockade ner en del av alla äpplen som finns här på Locksta!

     
Alice var super engagerad både i äpplena & i löven, satt helt stilla i vagnen.

Äpple

        
Det var ju perfekt att det var ätbart dessutom, Ebba var med oss hela tiden oxå.

Äpplehållare istället

           
Vi fyllde alla drickahållare och korgar fulla med äpplen.

Höstlunch
Sen tog vi oss en god lunch på mormors trappa, så mysigt att äta ute! Höstblommorna ej ännu planterade.

  

Alice har varit på sitt första bröllop!

Den 6 okt var vi i Götene på bröllop mellan Susanne & Gustav och Alice skötte sig exemplariskt! Hon var så otroligt duktig och mamman & pappan var så stolta över sin lilla sessa som var såå söt!

Busar

     
Vackra paket va?

     

Alice
Alice sjöng med i kyrkan till pappas kusin Andreas saxofonspel högt och tydligt. Hon var verkligen på gott humör!

        
Mor & dotter kort

Bus i vagnen

     
Fastrarna Elin & Mathilda med respektive
Vilka brudar..

För några veckor sedan träffade vi Alice kompisar Vega och Molly och deras mammor över en lunch på Barista. Alltid lika mysigt och roligt att träffa dom! Brudarna åt och sov om vartannat, men tillslut så var alla vakna samtidigt och då fick vi dessa underbara kort. (Det skiljer bara 2 veckor mellan tjejerna) Längtar tills vi träffas igen!! 

molly, vega & alice

   

Alice

   

Alice busig

Molly somnade till slut i mamma Fridas knä, hon blev väl helt utmattad av all fotografering. Kolla in Alice täta ögonfransar på lilla kortet när hon tittar upp. Alice klänning är faster Mathildas, riktigt retro- 31 år gamal!

Inte helt fel..

att vakna av att denna lilla prinsessa ligger och sjunger i sin säng..Alice har alltid varit helt ljuvlig på morgonen, hennes absolut bästa tid på dagen. (dock inte mammans..) Hon vill alltid ligga och dra sig och man får inte ta upp henne för fort utan hon vill njuta lite själv. Men efter det är hon super sugen på en flaska välling. Men i natt är det Alice sista natt i denna gulliga utdragsäng som hon fått låna av kusin Angelina (säg nått hon inte fått låna av Angelina.). Eftersom hon försöker klättra ur denna lilla säng så har vi varit och köpt en ny idag, så nu blev det en spjälsäng istället. Tredje sängen på 8 månader, hoppas inte att det fortsätter såhär! Men än har vi inte drömsängen, men den kommer en dag..det har morfar lovat!!

Morgon pigg

Vår porslinsdocka!

Var bara tvungen att lägga ut dessa bilder på Alice..mössan och koftan fick Alice  i somras av farmor Margareta och hon är bara såå ljuvlig i det. Hon ser ut som en liten docka i det och det är hon ju nästan. På torsdag är Alice 8 månader och hon har verkligen blivit stor det sista. Hon har en helt underbar personlighet som de flesta bara skrattar åt, hon är verkligen lite egen. Har mycket små grejor för sig! Hon kör fortfarande sin egna stil på krypningen, hon drar sig jätte fort fram med hjälp av händerna. Men är hon barfota så kryper hon som vanligt men hon gillar den andra stilen bättre för den går mycket snabbare!
WE LOVE YOU BABY!!

Våran porslinsdocka

Porslinsdockan

När Alice farmor & farfar var här och hälsade på sist gick vi ut och åt på Texas Longhorn- så otroligt gott! Till Alice beställde vi in det vanliga- 200 ml havrevälling från semper, fungerar alltid!

 

Klädd för restaurang!