Alice...

Planen har varit hela veckan att jag skulle lägga in kort från helgen då vi va i Götene hos Alice farmor & farfar. Det är nämligen såhär att Alice har fått en liten flickkusin som heter Esther! Lillan hade hunnit bli en vecka då vi kom och vi myste och gossade massa! Alice skulle som vanligt bära bebis- "bä bä-bä! (bära bebis)
Men dessa bilder kommer men så länge tänkte jag att ni skulle få se lite andra kort som legat och skräpat ett tag.
Alice älskar ju att hjälpa mamman med ALLT. Allt från att duka bordet, torka bordet, tvätta, plocka i och ur diskmaskinen osv..osv...här sitter hon och lägger i hundra ljus från IKEA, men snabb är hon!

Mammas bästa hjälpreda!

Tänk att det är så roligt att hjälpa till!

Alice har även hittat sitt egna lilla hörn. Så fort det blir lite tyst så vet man att nu sitter hon där och gömmer sig eller leker lite tyst. Hörnet inne på kontoret är oftast fullt med saker från hennes rum .

Hit går hon med alla sina saker och gömmer sig!

A har hittat sin nya lilla hörna på kontoret    Denna gång var det köksgrejorna som fick följa med!

Alice har klippt luggen

Ja förra veckan fick Alice äntligen sin lugg klippt! Mamman skulle ändå till frisör Malin (var förövrigt där i 6 timmar...) och Alice kom dit med moster & Angelina. Flickorna var inne på frisör salongen i 3 timmar och det gjorde dom bra! Imponerad ändå, fanns många roliga flaskor som dom kunde ha rört.
Men Alice är såå gullig i sin lugg och nu behöver vi inte alltid ha spänne i håret. Här ser ni lite före och efter bilder.

Coolaste bruden i stan!

Flickorna hos frisören    Alice i nyklippt lugg

Duktiga flickor efter 3 timmar hos frissan

Första julbaket!

Om man ska hinna allt man tänkt sig så är det bäst att börja i tid!
Så igår satte jag och Malin igång att baka inför julen (förhoppningsvis har det inte tagit slut innan dess...) Om man gör det ihop så är det roligare och lättare tänkte vi. Och det gick faktiskt helt OK, men vi var mer än trötta när klockan var 8 på kvällen + 2 trötta flickor! 
Vi hann inte allt vi tänkt oss men det blev varsinn dubbel sats med bullar, pepparkaks cheesecake & snickerskakor. Så fortsättning kommer när vi ska göra resten.
Än så länge har man inget att skylla på för att det inte ska bli något adventsfika här som det varit de senaste åren!
Om två veckor börjar mitt nya jobb på Rackartyg och en viss stress inför julen har börjat infinna sig.. mycket jobb väntar!

2 dubbla satser blev det!

Vaniljbullar!Förste bullbakaren!En sjuk Benjamin blev oxå sugen på att bakaCalles egen variant...

Gossiga barnhänder!

Carl-Philip gjorde helst vaniljbullarFlickorna hjälper mammorna att krossa pepparkakorAlice var mest med och provsmakade!

Kanelbullar är min favorit!

En plåt av många...

Ny sjal!

Alice har fått en underbar sjal på posten av farmor Margareta! Jag beställde en sjal av farmor med hopp om att Alice skulle vilja ha en sån nu när det blivit kallt. Jag misstänkte att Alice kommer aldrig vilja ha något virat runt halsen, det vore såå typiskt henne. Men icke! Hon älskar den och är så mån om att visa alla den.
Så fort vi ska ut och åka så springer hon och hämtar den, gulligt!
Men visst är den fin!
Alice spexar! Älskar verkligen den nya sjalen
Alice leker elefant!    Alice i sin nya sjal från farmor Margareta
Vilka coola tjejer!

Äntligen...

fungerar alla funktioner på min dator så vi kan lägga in foton!
Nu har en ny vecka börjat och det känns verkligen kallare ute..urr och burr...har kommit på att vi behöbver ha en gossig åkpåse till Alice. Vi va på stan igår och det var alldeles för bökigt med filt. Kan inte ens komma på hur vi gjorde förra vintern.

Förra veckan hade vi finbesök av familjen Syrénquist! Det var såå roligt att vi fick äran att ha dom alla 4 boende hos oss. Allt gick jätte bra och Alice höll sig riktigt lugn med Max, trots att dom lekte med hennes saker hela tiden. Under två dagar hann vi även med att träffa Foglander, Kihlberg, Hörnquist, Klingberg, Mia, Eliasson & Severin inte dåligt va?!! Roligt hade vi oxå, vi längtar tills nästa gång!

max matar milton med tårta

Brorsorna kramas!    Man kan ju undra vad hon håller på med ibland...    Gullige MiltonMamma, pappa, barn!

Annelie & Angelina    Snygg Alex!

Dagens höjdpunkt!

Angelina 5 veckor    Underbara Emy!