Ett till mysigt kort på Alice och Esther ;-)

img_5999 (MMS)

Ett till mysigt kort på Alice och Esther ;-)


Nu lämnar vi götene för denna gången å åke...

img_9575 (MMS)

Nu lämnar vi götene för denna gången å åker hem igen. Alice har varit borta exakt en vecka så det blir nog skönt men tomt för henne att komma hem. Tur vi tog med farmor till Uppsala i en vecka ;) Alice längtar redan efter sina kusiner, speciellt tjejkusinerna på kortet såklart. Vi kommer snart tillbaka!


Ikväll har vi varit på kalas å firat faste...

img_9142 (MMS)

Ikväll har vi varit på kalas å firat faster Elin och kusin Aaron. Då var Flora såhär kalasfin ;)


Underbart att få vakna på morgonen å gossa...

img_4439 (MMS)

Underbart att få vakna på morgonen å gossa med denna goa tjocka armen! Nu börjar det bli lite tjocka veck på armar å ben, men inget går upp mot dubbelhakan förstås ;-)


Idag ska vi ÄNTLIGEN åka till vår älskade ...

img_1169 (MMS)

Idag ska vi ÄNTLIGEN åka till vår älskade Alice!! Oj vad vi har längtat och det tror jag att hon oxå har gjort, speciellt på kvällen;) hon har ringt varje kväll i pratat så lugnt å berättat vad hon gjort varje dag. Och så säger hon hur mycket hon saknar oss, speciellt lillan! På kortet är hon pappas jobbartjej. med byxor från Martin och skor från när Carl-Philip var liten som hon kallar för jobbarskor;) väldigt lika pappans arbetsskor... Snart dags att gå upp och möta dagen!


Tack vare att Frida fyller år får vi äta d...

img_3622 (MMS)

Tack vare att Frida fyller år får vi äta denna underbart vackra tårta & cupcakes gjorda av Julia!


Ett kort till måste ja lägga ut när hon sm...

img_2560 (MMS)

Ett kort till måste ja lägga ut när hon småpratar;)


Idag har Flora fått prova att ligga i baby...

img_7966 (MMS)

Idag har Flora fått prova att ligga i babygymmet en stund, hon tyckte det var ok men absolut inte lika roligt som att ligga på skötbordet;) där kan hon ligga länge å skratta å mysa. Så snart har mamman rensat i alla skåpen i tvättstugan! Nu är jag & Flora ensamma hemma, pappan är i gällivare å Alice är själv hos farmor & farfar. Alice åkte i söndags å ska vara där i 4 dagar innan vi åker ner till götene. Det är en modig tjej som fixar det så bra, jag är Imponerad! Tur hon har fullt upp så hon inte hinner längta så mycket ;) värre är det för mamman tror ja! Men nu ska ja å lillan sova gott


Nu är det dags att sova med denna goa rund...

img_1072 (MMS)

Nu är det dags att sova med denna goa runda tjej!


Syskonmys!

img_9940 (MMS)

Syskonmys!


Såhär blev det på altanen med de nya utemö...

img_0025 (MMS)

Såhär blev det på altanen med de nya utemöblerna från Ikea. Nu vill vi ha tillbaka sommarvärmen så vi kan njuta av altanen igen . Idag är det sol men väldigt blåsigt. I helgen måste vi börja med trappan till balkongen.


Godaste Flora som är så glad! Idag har vi ...

img_2511 (MMS)

Godaste Flora som är så glad! Idag har vi varit på Alice våravslutning på kyrkis så nu börjar aktiviteterna ta slut för denna termin. Till hösten blir det lammungar för Alice ;) Alice är som alltid lika stolt över att visa upp lillasyster, hon ville att fröken Brittis skulle hålla henne tillomed. Det brukar annars inte vara så poppis;)


Flora har fått sin första post med sitt na...

img_1058 (MMS)

Flora har fått sin första post med sitt namn på;) I paketet låg det en underbart söt stickad kofta från faster Mathilda , tack!


Gossigaste Flora har fått dubbelhaka! Det ...

img_3665 (MMS)

Gossigaste Flora har fått dubbelhaka! Det har även börjat bli veck på låren;) sen ler hon så gott mot oss alla. Ibland kan hon inte ens äta för hon skrattar så hon tappar greppet. Flora vi älskar dig så mycket!!


Här ser man hur Hanna håller Aron;)

img_3447 (MMS)

Här ser man hur Hanna håller Aron;)


I söndags var vi på Aron Foglanders barnvä...

img_2801 (MMS)

I söndags var vi på Aron Foglanders barnvälsignelse i filadelfiakyrkan i Stockholm. Han har blivit så stor sen sist, vilken underbar kille! Alice ritade en sån fin teckning på hela familjen . Gabbe har en vit hjärna å Hanna har en röd ;) Alice ville inte åka hem från Stockholm utan vara kvar å gå på promenad, det blir kanske en storstadstjej av henne som älskar att shoppa;)


Alice & Norah vid valborgsbrasan. Det var ...

img_1377 (MMS)

Alice & Norah vid valborgsbrasan. Det var superkallt så Alice fick ha Floras tossor på händerna;) Efter brasan grillade vi hos Linden's å det var så mysigt att Daniel hade tänt en brasa inne så vi kunde tina upp;) Oskar fick även gjort klart altanen under valborgshelgen, så skönt! Nu fattas bara trappa å pill med staketet... Utemöbler ska inhandlas inom kort!


Morgonmys, Syskonkärleken är stor!!

img_6538 (MMS)

Morgonmys, Syskonkärleken är stor!!


När farmor och farfar kom upp för att titt...

img_6392 (MMS)

När farmor och farfar kom upp för att titta på lillan hade de med sig en uppskattad present till storasyster ;) en egen studsmatta! Pappan å Farfar fick även skruvat ihop gungställningen, så nu har vi en hel lekpark på framsidan ;)


Våra älskade prinsessor under den fantasti...

img_7883 (MMS)

Våra älskade prinsessor under den fantastiska pläd som moster Ann-Sofi gjort till Flora.


Såhär vacker krya på dig bukett skickade f...

img_8632 (MMS)

Såhär vacker krya på dig bukett skickade farmor Margareta till mig ;) jag var riktigt dålig i en vecka efter förlossningen. När de skulle lägga epiduralet så stack de fel så jag fick en så kallad durapunktion. Vilket leder till hemsk huvudvärk av ett tryck från ryggraden. Jobbig vecka men vi fixade det oxå;) därför blev man extra glad av en bukett som såg ut som en     brudbukett, fantastiskt    vacker! Tack farmor!


Här var Flora inte många dagar;) nu har ho...

img_7331 (MMS)

Här var Flora inte många dagar;) nu har hon gått till 4030 gram å 54 cm. Duktig tjej!!


Samma kväll som vi kom hem från BB med Flo...

img_4995 (MMS)

Samma kväll som vi kom hem från BB med Flora så upptäckte vi att Alice fått vattkoppor...och två veckor efter det så fick Flora oxå vattkoppor :( men nu är båda friska å vi klarade oss igenom det oxå!


Så underbart det är att ha stora kusiner! ...

img_8030 (MMS)

Så underbart det är att ha stora kusiner! Under påsken var vi med stora tjocka släkten å då fanns det fem stora killkusiner som kunde hålla Flora;)