Mys!

I fredags var föräldrarna på Alfs begravning och tjejerna fick vara hos farmor & farfar. De hade lekt med kusin Esther och Alice hade cyklat i Götene. På lördagen var vi på Aarons 11 års kalas. Alice var och lekte hos Vilma hela söndagen och vi andra passade på att åka till Hellekis trädgårdscafe. Jätte mysigt ställe och gott fika! Vi satt ute i blåsten och myste ;)


Rundaste unge!

I april har föräldrarna varit i new york och roat sig tillsammans med eliassons & lindens. Farmor & farfar har varit här och passat tjejerna. Det gjorde dom bra!! Med i bagaget hem hade vi denna coola bikini till lillungen!


Flora 2 år!

Från 5 månader till 2 år! Nu har denna coola tjej fyllt två år. Hon blev så glad när vi kom sjungandes in på hennes rum. Första gången vi firar ett barn i spjälsängen ;) Alice hoppade snabbt ner i sängen och myste. Flora älskar att öppna paket så hon frågade efter mer mer! Hon fick ett nytt kök från Ikea och massa småpaket. På måndagen kom släkten på kalas och fikade. Då fick hon skrållandocka med babylift, massa bondgårdsdjur, dammsugare osv...

Grattis älskade unge!! 😘