Alice, Stina, Margareta Eriksson

Det var verkligen i sista minuten som hon fick alla sina namn. Dagen innan Alice blev 3 månader så skickades papprena in till skattemyndigheten. Det har varit jätte svårt att välja, det ska ju liksom låta lite bra och så ville vi att det ska vara något speciellt med namnen. Så Stina kommer från min (christines) mormor, det betyder den kristna dessutom. Margareta kommer från min farmor och Oskars moster och betyder Pärla, vackert va? Stina och Margareta (farmor) är dessutom de enda som lever av våra äldre släktingar, så det känns roligt att dom får se att dom betyder så mycket för oss, att vi vill att Alice ska få bära deras namn! 
 

Förra veckan som va hade Alice och ja fullt upp! Vi hade det såå trevligt i det vackra vädret, vilken värme! Veckan började som alltid med babysång med Elise och hennes trevliga mamma Desireé, snygge Jacob kom oxå med sin mamma Rebecka för första gången. Alice sov som tur va hela sången för vi hade med oss kusin Angelina som tog all uppmärksamhet. Hon älskade att sjunga med barnen iallafall. Ja va helt slut efter att gått på stan med Angelina i vagnen och Alice i bärselen..vilken prövning! På onsdagen firade hela Uppsala att Herr Linne skulle fyllt 300 år så då var vi ner på stan igen och åt lunch med Emy & Max och Anna-Karin & Noah. Stan va proppfylld med folk eftersom självaste kungaparet va där och kejsarparet ifrån Kina, vi missade dom tyvärr..Vi hittade två mammor till på vägen som vi tog med ner till stadsparken för att kolla på tulpaner. Och det va inga tulpaner som helst, de va enorma i alla dess former och färger, otroligt vackra! Och Alice njöt, hon va själv tjej med 4 äldre killar, inte illa! 
              

                              

Torsdagen började tidigt med frukost i stadsparken igen..fast nu va det hela cellgruppen som va där och hade lite avslutning, vi va där i sex timmar!! Men det va så varmt och super trevligt sällskap hela tiden så timmar sprang iväg, ännu mer tulpantittande såklart.
Fredagen började inte så roligt för Alice för hon fick sin första spruta, men hon va så duktig, hon skrek inte ens till. Vi passade oxå på att våga och mäta igen, nu väger hon hela 5,5 kilo och är 60 cm lång! 
                                                                                       
                                              

Och tro det eller ej men på Mors dag så va vi ännu en gång i stadsparken och kolla på de tusentals tulpanerna! Men denna gång fick vi med oss pappan och mormorn och morfarn och moster Ann-Sofi oxå, såå mysigt. Jag är så lycklig över att kunna fira mors dag på grund av älskade prinsessan Alice! 
Pappa Oskar gjorde dagen helt underbar, jag är så lycklig över min fina familj :) 

                      

image108
          

900 gram senare...

image94

ÄNTLIGEN är vi tillbaka!


 

Nu ska ni se att det ska bli ändring här, nu har morsan fått en kurs i bloggande! ja på två månader finns det lite att säga och visa om vår älskade Alice som vi älskar mer och mer för varje dag! hon har bivit så stor och redig på många sätt. hon skrattar högt och jollrar, speciellt åt sin mobil över skötbordet där kan hon ligga länge själv och njuta! vi har även införskaffat ett babygym och det gillar hon mer och mer, men bäst är nog TV:n...vi gör allt för att hon inte ska ligga och titta på den.. 
men här är en snabb uppdatering vad hon har gjort och så en del bilder på prinsessan, håll till godo!

- Alice, Elise, Milkha och Alexander har varit på deras första barnvagnsbio.
- Hon har haft besök av; familjen Ahlgren, farmor och farfar, G-moster Linda och Hasse, syssling Junior med föräldrar & gamlemormor Stina.
- Alice har varit på trevligt besök i Götene och 10 dagar i Horred och firat påsk med kusinerna.
- Firat sin pappa som fyllt 28 år.
- Träffat bästa kompisarna Elise och Molly några gånger.
- Går på babysång med Elise i pingstkyrkan (hon går i sin pappas fotspår!)
- Och det största kanske, BARNVÄLSIGNATS!

Allt gör hon nästan med ett leende på läpparna bara hon får vara hos sin mamma! Pappan börjar gå bättre och bättre och det blir mamman väldigt glad för! 
                                         
             NJUT av alla vackra bilder på mig, ja kommer snart tillbaka!