GOD JUL FRÅN ERIKSSONS!!

Vi måste ju bara skicka en julhälsning innan det stora firandet drar igång. Klockan är ju rätt sent men vad gör det..Det är så fint här hemma och tyst och lugnt, både Alice och pappan sover gott sen några timmar. Alice har ju tyvärr haft magsjuka i 2 dagar, stackars liten..men hon har varit jätte duktig! Men nu så ska det väl vara borta och istället ska vi öppna paket dagen lång. Dagen börjar hos kusinerna kl 9 med frukost och julstrumpa sen fortsätter vi hemma hos mormor och morfar. Alice kusiner från Horred är oxå här så nu är alla 7 kusinerna samlade. Tänk att det är Alice första jul!! Ska senare visa kort på hennes julstrumpa och hennes första kula att hänga i granen.
Vi önskar er verkligen en underbar, otrolig, mysig och rolig jul tillsammans med familj och vänner! NJUT! 
Här kommer lite bilder på kvällen paketinslagning, har alltid ett tema på inslagningen och i år är det rosa papper till tjejerna och brunt till killarna, fint va?!

PAKET!
En del av alla paket, bara de jag själv slagit in
        
Våra söta grisar, massa paket, en av Alice paket & 3 fina julstrumpepaket
Julklappar
De vuxnas paket och Alice paket
Barnens julpåsar
Pojkarnas och Angelinas julpåsar med paketen i.

Glöm inte att utbringa ett 4-faldigt leve för JESUS på hans födelsedag! Lätt att glömma vad det är man firar en sådan här rolig dag!

Alice killkompis Max!

Ja nu i juletider finns det ju precis hur mycket som helst att göra..men just nu så jobbar vi mest tycker jag. Alice är hemma med pappan eller hos moster och kusinerna, hon är såå duktig. Tror nog att det är mamman som tycker det är värst. Vi har massa med foton i båda våra kameror efter allt roligt som händer men vi har inte lagt in dom på datorn än, så här kommer lite kort på Alice och hennes bäste killkompis Max. Har tänkt att alla Alice kompisar ska få varsitt inlägg här på bloggen. Vi är så otroligt tacksamma för våra vänner! Utan dom skulle vi ha så tråkigt när pappan är på jobbet. Ni är guld värda kära vänner speciellt: Desirée, Emy, Frida, Malin och Malin! Men först ut MAX:

Max på IKEA
Max på IKEA lunch

Lunch på IKEA
Max, Emy och Alice

Max & Emy
Snyggingarna Syrenquist

   
Vi och Desirée & Elise hembjudna på lunch hos Emy & Max

Längesen...

Nu blev det sådär länge mellan inläggen igen..och korten är oxå gamla men dock så söta ändå. Detta var när vi blev bjudna på frukost en lördag till moster Ann-Sofi. Vi var bara tvugna att ta på Alice det söta hårbandet som hör till pjamasen..en riktig liten docka är hon! Under frukosten lyckades morfar lära henne att räcka ut tungan oxå, och det gör hon fortfarande när hon träffar sin älskade morfar. Kunde han inte lära henne nått roligare som att vissla eller nått! (Alice bästa kompis kan redan vissla- urgulligt!) Mer uppdatering om Alice kommer när det lugnat sig lite hos familjen eriksson, det jobbas lite för mycket nu från både mammans oh pappans sida.. Men håll till godo:

Fjärils Alice

Pjamas tjej

Dålig vana?..