Ikväll har vi varit och hälsat på hos morm...

img_9336 (MMS)

Ikväll har vi varit och hälsat på hos mormor Stina och Alf. Alltid lika mysigt att få komma å se hur fint de har det. Nu bär det av hemåt igen efter denna minisemester!


Vår goa vackra flicka som älskar västkustl...

img_0621 (MMS)

Vår goa vackra flicka som älskar västkustlivet! Så mysigt att få vara med kusinerna oxå.


Vilket mysigt krabbfiske å bad i havet vi ...

img_3503 (MMS)

Vilket mysigt krabbfiske å bad i havet vi har idag! Har även fikat å njutit av en underbar trädgård på  freadals trädgårdscafe i Åsa.


Vilken mysig kväll vi haft på 3 toppar i v...

img_7670 (MMS)

Vilken mysig kväll vi haft på 3 toppar i varberg efter en dag på ullared. Rocky road glass va inte helt fel ;) man kan ju bara älska att ha semester!!


Oj så stor man kan se ut när man för först...

img_2525 (MMS)

Oj så stor man kan se ut när man för första gången sitter i barnstol ;) det passade väldigt bra när familjen är på Ullared!


Vilken mysig em/kväll vi haft i Stockholm ...

img_1342 (MMS)

Vilken mysig em/kväll vi haft i Stockholm med Ahlgrens och Eliassons! Mer sånt på semestern ;)


Får väl bjuda på ett kort på föräldrarna oxå!

img_1936 (MMS)

Får väl bjuda på ett kort på föräldrarna oxå!


Sen har vi ju världens smidigaste bebis ox...

img_1068 (MMS)

Sen har vi ju världens smidigaste bebis oxå! Som sover sig igenom restaurangbesök och bilfärder ;) godaste Flora!


Mina älskade flickor somnade tillsammans t...

img_9706 (MMS)

Mina älskade flickor somnade tillsammans tre nätter i rad när pappan var i fjällen. Så mysigt!!


Vaccineringen gick jätte bra fast Flora bl...

img_8967 (MMS)

Vaccineringen gick jätte bra fast Flora blev såklart lite ledsen. Hon fick dessutom en spruta i varje lår, Alice fick bara en spruta. Så nu när hon är 3 månader å en vecka väger hon 6000g å 61,5 cm lång. Hon följer sin kurva så fint ;)


Det är lätt att glömma den sovande bebisen...

img_6121 (MMS)

Det är lätt att glömma den sovande bebisen mitt bland flytvästhögen ;-) Flora måste vara ett av de smidigaste barnen i världen, såå snäll! Får se hur hon reagerar på sprutan imorgon ;(


Igår hade vi grabbkusinerna från Horred å ...

img_5117 (MMS)

Igår hade vi grabbkusinerna från Horred å Calle här på besök. Det fick bli lek på studsmattan med vattenspridaren under ;)   Vad gör man inte i värmen?!


Igår var Flora 3 månader! Idag har hon fir...

img_3378 (MMS)

Igår var Flora 3 månader! Idag har hon firat med att vända sig från mage till rygg 4 gånger på raken. Hon vände sig en gång förra veckan oxå. Men nu verkar hon ha koll på detta så bäst att ha koll på henne ;) idag är det kanonväder men ingen simskola för oss för Alice var sjuk igår...lilla gumman hade hög feber å kräktes. Men idag är hon som vanligt ;) det får väl bli att måla på lekstugan istället ;)


Måste ju även visa Malin Holms underbara t...

img_6428 (MMS)

Måste ju även visa Malin Holms underbara tårta!


Igår firade vi 4th of july hemma hos oss m...

img_6697 (MMS)

Igår firade vi 4th of july hemma hos oss med bbq party! 27 personer blev det men det gick super bra, aningens kyligt ute men vi är ju vikingar ;) vi hade även finbesök av Johns föräldrar som fick fira sin nationaldag fast de är i Sverige. Kolla in Julias blogg för kanonbilder! julia.johnochjulia.com (vet ej hur man länkar från mobilen) tack älskade vänner för ännu en underbar fest!


Här sitter Floras söta flick-kusiner och g...

img_8258 (MMS)

Här sitter Floras söta flick-kusiner och gullar med henne ;)


Idag har vi goa kusin esther på besök. För...

img_7530 (MMS)

Idag har vi goa kusin esther på besök. Första gången vi passar henne å det går såå bra! Alice är ju borta så vi har två småtjejer hemma;) Esther är inte tyst en minut å Oskar är hennes nya kompis ;-) en väldigt mysig dag med målning av lekstugan och påbörjan på tredje altanen!


Igår åkte Alice till kålmården med kusin N...

img_7781 (MMS)

Igår åkte Alice till kålmården med kusin Noah, farmor & farfar. Det är även Alice första övernattning å långtur i husbilen, så spänningen var stor!! Vad vi hört så har dom det kanonbra såklart. Så roligt att få åka på äventyr utan mamma å pappa ibland ;) tack farmor å farfar för allt!!


Under tiden som Alice och mamman packar al...

img_9542 (MMS)

Under tiden som Alice och mamman packar alla väskor som ska med till badön så trivs Flora i syrrans dockbilstol ;) Alice önskar så att Flora ska få ha den i bilen. Men istället får vi sätta fast den med bälte med en docka i. Allt lika som mamma!