Blandad kompott!

Här kommer lite fler bilder på vår älskade lilla Alice. Satt och kollade igenom en del av våra miljoner bilder på vår lilla sessa, hittade en del lite äldre kort som ja tyckte va så gulliga som ni inte får missa ni som inte beundrar hennes ansikte så ofta. Annars mår vi bra i värmen, Alice börjar fixa det bättre och bättre men tycker allt att det är varmt och klibbigt.

1979? Här är Alice iförd pappans gamla omlottröja och sparkdräkt, visst är hon lik sin pappa?!!

image115 image116


    

Att prata med farmor på högtalartelefonen va otroligt roligt och facinerande! När pappan kommer hem från jobbet brukar Alice sitta och titta på när han jobbar på datorn, MYSIGT!

        

Sveriges nationaldag firade vi på Skarholmen med familjen Foglander, Syrénkvist, Pernilla och Peter. Alice kompis Max kom på nära håll för första gången han va väldigt intresserad av henns napp men mer än så blev det inte..

        

Alice har upptäckt att det är roligt att läsa bok med mamma, men här sitter hon själv i vagnen- URGULLIGT! Det gäller att smygfota annars vill hon att man ska vara med.

image127

     

I fredags va vi på firmafest (ej så livat som hos Roy och Roger) på pappans jobb, då klädde mamman upp Alice med fin sommarklänning, sandaler och hårband!

     

Ut och njut i värmen nu, man vet aldrig hur länge den varar!
Kram mamman och Alice!

Kommentarer
Pappa

Hej mina alsklingar.Saknar er massa nu nar jag ar i Israel. Jag har det bara bra och har klarat av nagra tunga dagar. Konserten med Carola var bra och allt funka kanon. Alskar er och langtar tills vi ses nasta vecka. Pussar och massa kramar.
/Pappa

2007-06-15 @ 15:24:01
Farmor

Så söt du är Alice Farmor blir alldeles tårögd "snyft snyft". Vilken duktig mamma du har som tar så fina kort på Farmors lilla hjärta. Det är som om det vore pappa Oskar-79 som sitter i soffan.(tycker farmor förstås ) Ni verkar att må alldeles förträffligt när man ser er alla tre. Längtar så efter er. Massor med kramar och pussar / Farmor
n

2007-06-16 @ 22:43:49

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0