Midsommar

Här kommer lite bilder från Alice första midsommar, som firades hemma hos kusinerna Eliasson. En riktigt lyckad och trevlig dag med sol och trevliga människor. Alice gungade för fösta gången! Det var riktigt kul och mysigt att kunna vara tillsammans med Benjamin, Carl-philip och Angelina. Visst har hon en underbart söt midsommarklädd kusin?!

image141

       

image146

           

På midsommardagen kom Alice faster Elin med familj på besök, super trevligt att få besök av kusinerna Aaron och Noah från Götene. Noah var så gullig som ville leka med henne!
Eftersom det va så mysigt att gunga i Angelinas gunga så åkte vi och köpte en likadan till Alice och en vanlig gunga till mamman.
Så nu sitter vi ute och njuter av naturen och sommaren.

image151

        
 
Nu när Alice är 4 månader så får hon börja med gröt och smakportioner! Vi har börjat med banangröt och det verkar smaka smaskens för det slinker ner så lätt. Vi tänkte ta en sak i taget så vi väntar lite med pureérna..hon får ju även tillägg på kvällarna. Men som ni ser på sista kortet så är hon riktigt nöjd efter en portion gröt! Hon har ett antal leksaker runtomkring sig ;)

image156

           

Ha det så gott allihop och tack för alla inlägg, det är så kul att se att ni läser om lilla sessan!

Kommentarer
Ann-Sofi

Kära Alice!
Du och alla dina kusiner är såå söta och tänk att du är så lik både Hiller kusinerna och Eliasson kusinerna samtidigt! Det bästa av både mamma och pappa - det e du det! Jag älskar dig!
Mostra

2007-06-29 @ 12:38:41
moster Malin

Vi hade så jätte trevligt allihop! Söta barn god mat och trevliga vuxna. Härligt med midsommar och kalas på samma gång, Alice som firade 4mån oxå! Tack för en trevlig dag. Puss på dig lilla sötnosen / Malin

2007-06-29 @ 14:25:59
Frippan

Hihi, va sött! Va kul att Alice börjat smutta på lite bananer. Längtar tills Molly ska prova äta sin första mat. Ha det gott! kramis

2007-06-29 @ 15:08:30
URL: http://frippan.blogg.se
vilma

Hej alice jag tyker att du är jäte söt och när jag titar på kort på dig så gråter
jag och jag
lengtar efter dighelsningar vilma

2007-06-29 @ 15:47:24
Evelina

Vi längtar också och kommer snart på en visit. En snabb en, men ändock en visit...

2007-06-30 @ 17:49:44
URL: http://evelinaahlgren.blogpot.com
Pauline Widmark

Nu är det Pauline med Milkah i knät som kikar in. Ni ser ju ut att ha haft jättemysigt under midsommar. När sommaren är över och man har landat hemma igen får vi ta och hitta på något kul ihop. Kram och ha en fortsatt skön sommar.

2007-07-01 @ 18:58:01
URL: http://milkah.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0