Hemma igen..

nu har vi varit hemma länge.. men tiden och inspirationen har inte riktigt funnits för att blogga. Vi hade det i alla fall helt underbart och det var så roligt att hälsa på älskade johanna! Men självklart så saknade vi våran sessa nått otroligt, men det gick jätte bra här hemma ju. Familjen Eliasson var en klippa!! Såhär skriver Malin nu efteråt: 


 

"Allt gick super bra! Kan inte göra annat med en sån super unge som Alice. Glad och go hela tiden. Sov som hon skulle och åt som hon skulle, en liten detalj bara... lillan har ätit för starka grejer den senaste tiden så blöjorna var därefter ;) Men det fixade moster och Alice galant. Nu e saknaden stor och vi ser fram emot nästa tillfälle att få ha sessan för oss själva ( det e smidigast när mamman e på lite lätt avstånd). Vi ska bara vila upp oss först.
Puss på dig Alice/ Moster Malin"

Här kommer lite kort från London..tyvärr inga på Alice eftersom hon inte va med..

Picadilly circus

   
Christine & Johanna
   
Föräldrarna

Alice
Kunde inte låta bli att ta med ett kort på sessan ändå..

Kommentarer
Lina

Vad stor hon har blivit er lilla tjej! Roligt att ni har en blogg :-) Har ingen aning hur jag hittade hit, surfade runt som vanligt.. hehe! Sköt om er! kram Lina

2007-11-28 @ 00:56:49
URL: http://linaseto.blogg.se
emy o max

vilka fina bilder på er, christine, du blir alltid så bra på bild!!!!puss

2007-11-30 @ 07:48:20
Moster Ann-Sofi

Hej snuttan, jag vill se hur du såg ut i renhornen. Hörde att det var tanter som ville köpa dig på Village.. hrm.. du vet väl att jag alltid har förköpsrätt!! Krrram älskling!!

2007-12-06 @ 11:17:20

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0