Älskade Alice!

Nu har våran prinsessa redan blivit 7 månader, inte klokt så fort tiden går. Dagarna bara springer iväg och vi har fullt upp som ni säkert förstår eftersom vi inte hinner med denna sida längre. Alice växer både på längden och bredden och gör nya framsteg nästan varje dag. Hon har även fått två små söta små tänder där nere (5½mån). Hon har suttit ett bra tag nu och hon ålar sig fram på golvet, hon står och gungar och försöker krypa men hon har inte riktigt lyckats ännu. På veckorna går hon på musiklek, pilates..(hon är riktigt graciös) och så passar vi kusin Angelina på tisdagar, och självklart träffar vi ju oxå alla Alice kompisar oxå. Vi har det såå roligt!  Här kommer en hel del bilder.. passa på och njut man vet aldrig när vi kommer tillbaka igen..

Älskade Alice! 

     

Alice i sin goa solstol

     

     

Kommentarer
emy o max

sötnosen Alice, kul att ni skrev påsidan :) puss

2007-09-26 @ 07:08:23
Malin

Men vad det finns härliga bilder på din fina blogg,alltså den Alice sitter i "hängstolen" är så stört cool,men så lik sin far,fniss,jag blir så full i skratt,,ses på måndag skall bli så kul att få se söta Alice live,1 månad sen sist,Mee and I kläder fortfarande inte kommit det känns lite surt,,men håll tummarna att det kommer i veckan!!
Kram till er!!

2007-09-28 @ 21:53:12
URL: http://rackarungar.blogg.se
Lotta

Äntligen har jag lyckats komma in på bloggen och titta på alla underbara bilder på dig.Du har då vuxit sen jag såg dig,men det är ju så det skall vara.Tänk att du redan har varit på bröllp, du var så fin i din bröllopsstass har jag hört. Du kan be att pappa din skickar ett kort på dig, det skulle vara kul att ha det tillsammans med dina kusiner./Många hälsningar till er alla Lotta

2007-10-10 @ 12:42:50
Frida

Ja visst blev man sugen på en rosa vagn när Vega glider runt på stan i sin härliga piffiga rosa vagn och gör stan osäker ;-) Jojjemän det blev en bugaboo :-)

2007-10-12 @ 23:16:49
URL: http://frippan.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0