Pingst tanterna!

Nu har pingst tanterna varit i farten igen! Dessa brudar är ju bara såå ljuvliga mot varandra. Nu var det ett tag sedan dom träffades och vilken lycka det blev. Alice höll på att sova bort hela besöket hemma hos Lyckelinds, det var så frisk luft ute på landet så hon sov så gott i vagnen. Det var så roligt att få komma hem till deras nya fina hus, det kommer bli ännu finare efter deras renoveringar! Tänk att det bara skiljer en månad mellan tjejerna, hoppas dom kommer hålla ihop många år fram över. Här kommer tyvärr lite suddiga kort på bästisarna. (Désirées kort är mycket bättre så kolla in Elise blogg)

Damerna
         
Alice första möte med en katt, kollar in varandra
Busungar!
       
Alice vill nog kramas, Alice spanar in Elise coola stil
Alice gapskrattar!
   
Désirée & Elise busar, måste ju känna lite på varandra..
Alice gosar med Jamila

Dagens morgon startade med musiklek igen, Alice var lika lycklig som vanligt, hon kom ihåg det mesta. Alla barnen hade blivit så stora och flera hade börjat gå under julen. Alice trallade på som vanligt högt och ljudligt och klappade och vinkade. Det är verkligen veckans höjdpunkt! Efteråt var vi runt på flera ställen och såklart så hamnade vi även på IKEA, där handlade vi en ny matta till Alice rum, bildbevis kommer snart. Kvällen avslutades med att mammans bästis Johanna kom på besök och myste en stund med oss. Imorgon flyttar Johanna till Gambia i 6 månader så det gäller att passa på att träffas. Älskade vännen vi kommer sakna dig såå mycket men vi kommer öva på att säga Johanna och självklart ha dig i våra böner varje dag- Älskar dig som en syster!!
Vilka roliga dagar vi haft!

Alice med sin nya matta
       
Utanför IKEA, Johanna busar med Alice napp
kompisar!

Kommentarer
D & E

Bilderna är underbara! Den där när Alice och Elise står upp i soffan och skrattar! Jag blir alldeles tossig i de här två sötnosarna.
Så du hittade en matta till Alice rum, vad roligt!
Jag va rock köpte fär goch tapet till Elise rum igår, ska se om min man är tapetserar sugen när han kommer från Tyskland idag =)
Kram på er båda!

2008-01-24 @ 10:13:41
Johanna

Härliga bilder på Alice, hon ser alltid så glad ut.
Vår nya vagn är kanon, den passar oss så bra. Den är lite mindre än den vi hade innan och betydligt mer lättkörd, går lättare nu att ut och shoppa (skratt).
Ja visst blir man sugen på en till jag tycker de är de bästa som finns att vara hemma och ta hand Anton. Känns Jobbigt att tänka på att man måste börja någon gång igen att jobba. Ska vara hemma hela våren och sommare de känns skönt!
/Johanna.

2008-01-24 @ 23:47:21
Malin å Vega

Men vilka glada och ljuvliga tjejer hur fina som helst:-)
Vilka charmtroll de e ju bara för goa
Synd att vi fick ställa in i dag,,men också tur att det inte va ngn större fara med Vegas tänder den största smällen tog i tandköttet,,,puh inte kul när det slår sej så där illa,,,ajaajjaj

Vega har också en ny matta i sitt rum som hon fick i julas,,,,får nog fortsättafixa i hennes rum,,KRAM¨¨

2008-01-25 @ 13:24:59
URL: http://rackarungar.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0