Musikmuseét...

Som avslutning på musikleken i Sävja kyrka fick Alice åka med 3-åringarna till musikmuseét på Östermalm i Stockholm. Det gick över mammans förväntningar, Alice hade pratat några dagar om att åka buss är läskigt...Oj, hur ska detta gå?...
När Alice såg bussen skulle hon inte kliva på men när vi satte oss skulle hon bestämt sitta på ett eget säte å inte i mammas knä! Sen njöt hon av hela resan och pratade om allt vi såg och tjöt i alla Stockholms tunnlar- så spännande! Hon hängde med i musikstunden som vi hade med en pedagog och hon sjöng högt så att alla skrattade åt henne. Det märktes nästan inte att hon va ett år yngre än de andra barnen. Vi hade super skoj med alla instrument och de olika "världarna" som fanns, matsäck var oxå uppskattat! Detta får vi göra om nästa år när Alice ska åka med sin vanliga grupp och kompisar.

Förväntansfull över sin första bussresa!
Roligt att kolla in Stockholm!  Roligast var att kolla in båtarna!  Lotsas-sover som alltid...
Alice hade svårt att välja färg på mattan...
Underbart pedagogrum med massa roliga instrument!  Alice & Eddie spelar på bamburör  Kul att lära sig av de större barnen
Alice var såå duktig på att hänga med i sångerna fast hon va mindre än de andra barnen
Kul instrument med nycklar!  Mega xylifon!  Ska lära sig i tid att dansa till rätt musik!
Påhittade intstrument va poppis!
Radiopratare är ett annat blivande alternativ kanske..  Det ska börjas i tid!
Mika, Alice & Linnéa, dock bara en som älskade att klä ut sig...
Utanför musikmuseét på Östermalm  Alla barns favoritAnnika!
Oj, så gott hon sov hela vägen hem!

Kommentarer
D & E

Oj oj oj, så roligt ni måste ha haft det! Tänk att hon fick följa med de stora barnen! Och till och med åka buss! Det tycker Elise är jätte roligt, hon brukar åka buss med mormor. Mitt sommar mål är att uppfylla mitt löfte till Elise om att hon ska få åka tåg! Spännande saker att upptäcka i livet minsann!

2009-06-02 @ 17:15:45
D & E

Ja, Lännakatten låter som en god idé! Det måste vi göra i sommar!

2009-06-03 @ 22:27:29
Frippis

Vilken rolig utflykt. Va mysigt det ser ut att ni har haft. Va söt Alice är när hon står å sjunger i mikrofonen. Hon ser så bekväm ut i den situationen. Kanske är det sångerska hon kommer att bli när hon blir stor :-)

2009-06-04 @ 11:34:04
URL: http://frippan.blogg.se/
Lina

Vad roligt med utflykt! Sådana skor har Agnes och Julia med, visst har vi lite lika stil ;)Alla på mammas och pappas gata ska ha garageloppis. Det kallas för boktryckardagarna,tänkte jag skulle passa på och sälja av lite gamla barnkläder :)

2009-06-05 @ 15:39:17
URL: http://linaseto.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0